Syljuåsen søker: Sommerjobb for byggfagstudenter!

Publisert: 07.10.2021 Søknadsfrist: 15.11.2021

Studerer du byggfag? Er du på jakt etter sommerjobb? Da er vi på jakt etter deg!

Er du den rette, kan dette være døråpneren til en framtidig karriere hos en av Innlandets største entreprenører!

Syljuåsen ønsker å bidra til styrking av utdanning innenfor byggfag. Vi ser det derfor som en viktig oppgave å tilby praksisplass for studenter i utdanning. Dette er en vinn-vinn-situasjon der du som student kan tilegne deg viktig erfaring og praktisk kompetanse gjennom å anvende din teoretiske kunnskap, samt at Syljuåsen får møte potensielle kandidater til fremtidige stillinger i Syljuåsen.

Studenter i sommerjobb hos oss får delta i den daglige driften av våre byggeplasser der du erfarer hvordan disse driftes og administreres. Andre og tredjeårsstudenter får gjerne administrative oppgaver og delansvar for aktiviteter, mens førsteårsstudenter også får mulighet til å jobbe som fagarbeider i produksjonen der du deltar i tømrer- eller betongarbeid.
Du vil møte en stor og solid organisasjon som er toneangivende innen sitt felt og er med og bygger Innlandet.

Arbeidssted er områdene rundt Gjøvik, Gran, Lillehammer og Hamar og det er derfor en fordel om du har førerkort kl. B og disponerer egen bil. Sommerjobben lønnes med konkurransedyktig lønn og betingelser.

Vi ser etter studenter som har snittkarakter på C eller bedre, samt at kandidaten er initiativrik og i stand til å jobbe selvstendig innenfor rammer.
En deltidsstilling hos Syljuåsen vil også kunne være en døråpner for mulig ansettelse hos Syljuåsen, og du har da gjerne lokal tilhørighet og/eller ønske om å bosette deg i nærområdet etter endt skolegang for arbeid innen entreprenørbransjen.

For å søke på stillingen vil vi at du skriver et introduksjonsbrev der du forteller kort hvorfor vi skal velge akkurat deg og hvorfor du vil jobbe hos oss. I tillegg er det praktisk med info om hvor du er bosatt, om du har førerkort og tilgang til bil. Våre arbeidstider er 07.00 – 15.30 mandag – torsdag og 07.00 – 13.00 på fredager.

Legg også ved en kort CV og karakterutskrift fra siste semester(e).

Søknadsfrist:

15.11.2021

Trykk her for å søke.