Syljuåsen søker: Regnskaps-/økonomimedarbeider

Publisert: 23.11.2021 Søknadsfrist: 09.12.2021

Stor oppdragsmengde og lyse framtidsutsikter gjør at vi ønsker å styrke administrasjonen for vekst!

Er du fremoverlent og ønsker å utvikle deg innen fagfeltet økonomi/regnskap? Da kan vi sammen kanskje realisere både dine og våre utviklingsambisjoner framover!

Om stillingen

Du vil være del av administrasjonen og ha arbeidsoppgaver hovedsakelig innen økonomi og regnskap. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Økonomioppfølging
  • Regnskap
  • Fakturahåndtering
  • Databehandling

Er du den vi søker?

Du har minimum 3-års relevant økonomi-/administrativ utdanning fra høgskole/universitet. Ungdommelig pågangsmot, ambisjoner og læringsvillighet kan kompensere for manglende erfaring! Vi oppfordrer nyutdannede kandidater til å søke!

Har du i tillegg gode kommunikasjonsevner og samarbeidsegenskaper? Evner å jobbe selvstendig, strukturert og nøyaktig?

Da er du kanskje den rette for oss og kan bli en sentral ressurs i videreutviklingen av vårt selskap!

Hvorfor velge Syljuåsen?

Hvis du velger Syljuåsen, kommer du til en lokaleid bedrift med ambisjoner som gjennom mange års solid drift, har bygd seg opp til å bli en betydelig aktør innen byggebransjen i Innlandet

Utvikling av og tilgang til mange ulike type prosjekter, betyr at du vil få rikelig med faglige utfordringer og utviklingsmuligheter hos oss.

Vi ser på oss selv som en offensiv og ubyråkratisk organisasjon som er preget av stor beslutningsdyktighet. Vår bedriftskultur kjennetegnes av det sosiale og uformelle miljøet og stor grad av frihet under ansvar. Tillit, oppriktighet og faglig tyngde preger arbeidsmiljøet.

Syljuåsen er en bedrift som ønsker å ta ansvar i lokalmiljøet. Vi bidrar blant annet ved å sponse en rekke sport-, kultur- og fritidstilbud i vårt lokalområde. Dette er for oss gode bærebjelker i arbeidet vi gjør for å bygge tillit, og for å bygge et godt nærmiljø.

Er du den vi søker, vil du få konkurransedyktige betingelser med bonusordning.

Henvendelser rettes til:

Steffen Haugen, Daglig leder, mob. 41 41 86 81
Siv Anita Brendbakken, Regnskapssjef, mob. 93 29 22 03

Søknad: 

Full stillingsutlysning og søknad:  se finn.no Finn-kode: 239099915