Syljuåsen søker: HMSK-koordinator på deltid

07.10.2021 | 12:49

Studerer du byggfag? Ønsker du en deltidsjobb? Da er vi på jakt etter deg – vi trenger en HMSK-koordinator!

Er du den rette, kan dette være døråpneren til en framtidig karriere hos en av Innlandets største entreprenører!

Syljuåsen har behov for å styrke sin bemanning på HMSK-området (Helse, Miljø og Sikkerhet + Kvalitet) og ønsker å tilby en deltidsstilling til en byggfagstudent som er interessert i dette feltet. Hovedvekt av stillingen vil ligge på HMS-feltet. Stillingen rapporterer til leder for HMS og Kvalitet og kan tilpasses med dager og tider slik at det passer inn i din studieplan.

Vi bruker Holteportalen som vårt digitale verktøy for å styre og følge opp HMS og kvalitet, og du vil måtte tilegne deg god kompetanse på dette verktøyet slik at du kan veilede både fagarbeidere og ledelse i bruk og oppfølging av systemet. Du vil også delta i praktiske oppgaver bl.a. innenfor avviksbehandling/-lukking, vernerundeoppfølging, sjekklisteoppsett og -oppfølging, samt praktisk oppfølging av HMS på byggeplassene. Du må derfor også bli kjent med essensielle deler av Arbeidsmiljølovgivningen, Internkontrollforskriften, Byggherreforskriften, TEK17 og flere andre relaterte krav som innvirker på og former Syljuåsens eget styringssystem for HMS og Kvalitet.

Med denne erfaringen vil du være mer attraktiv for fremtidige arbeidsgivere som vil se verdien i at du – foruten byggeteknisk kompetanse fra studiene – også har erfaring fra lover, forskrifter og styringssystemer for HMS og kvalitet, samt praktisk HMS på byggeplasser og innsikt i administrasjon og drift av store/mellomstore byggeplasser.

For å kunne fungere i denne stillingen er det en betingelse at du har førerkort kl. B og disponerer egen bil, siden du vil reise mellom våre byggeplasser i områdene rundet Gjøvik, Gran, Lillehammer og Hamar.
Vi ser også etter studenter som har snittkarakter på C eller bedre, samt at kandidaten er initiativrik og i stand til å jobbe selvstendig innenfor rammer.
En deltidsstilling hos Syljuåsen vil også kunne være en døråpner for mulig ansettelse hos Syljuåsen, og du har da gjerne lokal tilhørighet og/eller ønske om å bosette deg i nærområdet etter endt skolegang for arbeid innen entreprenørbransjen.

For å søke på stillingen vil vi at du skriver et introduksjonsbrev der du forteller kort hvorfor vi skal velge akkurat deg og hvorfor du vil jobbe hos oss. I dette dokumentet bør det også fremgå hvilke ukedager og tider innenfor vår åpningstid som det passer for deg å arbeide. Våre arbeidstider er 07.00 – 15.30 mandag – torsdag og 07.00 – 13.00 på fredager.

Legg også ved en kort CV og karakterutskrift fra siste semester(e).

Trykk her for å søke.