Aktuelt

Syljuåsen bistår bedrifter med å nyttiggjøre seg ny energitilskuddsordning

Regjeringen lanserte en ny strømpakke for bedrifter den 16. september. Strømpakken inkluderer en søknadsbasert rammestyrt energitilskuddsordning som vil administreres av Enova. Syljuåsen har nå inngått et samarbeid med energirådgivningsselskapet Sivilingeniør Marius Bakken AS om å hjelpe bedrifter i Innlandet til å nyttiggjøre seg støtteordningen.

Bygger 56 studentboliger på Hamar

Samtidig med innflytting i det første av to nye hybelbygg i Hamar i august, er det byggestart for det andre bygget. Her er Syljuåsen totalentreprenør.

Bygging av ny vannpumpestasjon ved Redalen

Syljuåsen har i forbindelse med bygging av ny vannpumpestasjon ved Redalen inngått kontrakt med Gjøvik Kommune på bygningsmessige arbeider, inklusive VVS arbeider.

BREEAM prosjekter for Syljuåsen

Syljuåsen er i gang med to prosjekter som skal BREEAM sertifiseres, Kvartal 27 byggetrinn to på Gjøvik og Coop Brumunddal.

Syljuåsen i bybildet!

Syljuåsen er sterkt representert i Gjøvik sentrum om dagen med flere pågående byggeprosjekter.

Syljuåsen Brannsikring – en bidragsyter som kan utgjøre en stor forskjell

Avdelingen på åtte mann er en viktig brikke i Syljuåsens mange store og små byggeprosjekter. De sørger for at brannsikring blir ivaretatt både ved nybygging og ved rehabiliterings- / ombyggingsarbeider. Noe som senere kan vise seg avgjørende for å forhindre eller begrense omfanget ved brann.

Ny prosjektutvikler ansatt i Syljuåsen

Syljuåsen har fått en ny ressurs på laget! Hans Otto Engeloug er ansatt som prosjektutvikler og starter for fullt i stillingen fra 1. august 2020.

Full drift med strengt corona-smittevernregime

Syljuåsen innførte tidlig tiltak for å bremse smitte blant ansatte, leverandører, underentreprenører og kontakter. Dette har gitt resultater og tillatt full drift på alle byggeplasser.

Klart for Kvartal 27 (Houggården) byggetrinn 2

Syljuåsen som sto for oppføringen av nybygget Kvartal 27 (Houggården) i 2014, blir totalentreprenør også for det andre byggetrinnet. Gården som ligger i Gjøvik sentrum, skal utvides med to etasjer over eksisterende parkeringshus.

Stor rehabiliteringsjobb i Raufoss Industripark

Syljuåsen har nettopp påbegynt omfattende ombyggings- og rehabiliteringsarbeider på bygning 1 i industriparken (gamle hovedkontor) for Nammo / Raufoss Næringspark. Byggene er fra 1957 og 1973.

Raufoss storhall

Oppstart for bygging av nye Raufoss Storhall

Forberedelsene er ferdige og Syljuåsen er i gang med byggingen av ny storhall! Hallen som er på ca. 10.000 m2, er beregnet som fotballhall. Første avspark kan forventes før jul 2020 eller på nyåret i 2021.

Nå starter byggingen av «Studinen»

Siste forberedelser gjøres nå før spaden settes i jorda på byggeplass «Studinen» i Gjøvik sentrum. Her skal Syljuåsen bygge 80 nye hybler / leiligheter som går over fire etasjer.