Aktuelt

Bygger 56 studentboliger på Hamar

Samtidig med innflytting i det første av to nye hybelbygg i Hamar i august, er det byggestart for det andre bygget. Her er Syljuåsen totalentreprenør.

Bygging av ny vannpumpestasjon ved Redalen

Syljuåsen har i forbindelse med bygging av ny vannpumpestasjon ved Redalen inngått kontrakt med Gjøvik Kommune på bygningsmessige arbeider, inklusive VVS arbeider.

BREEAM prosjekter for Syljuåsen

Syljuåsen er i gang med to prosjekter som skal BREEAM sertifiseres, Kvartal 27 byggetrinn to på Gjøvik og Coop Brumunddal.

Syljuåsen i bybildet!

Syljuåsen er sterkt representert i Gjøvik sentrum om dagen med flere pågående byggeprosjekter.

Syljuåsen Brannsikring – en bidragsyter som kan utgjøre en stor forskjell

Avdelingen på åtte mann er en viktig brikke i Syljuåsens mange store og små byggeprosjekter. De sørger for at brannsikring blir ivaretatt både ved nybygging og ved rehabiliterings- / ombyggingsarbeider. Noe som senere kan vise seg avgjørende for å forhindre eller begrense omfanget ved brann.

Ny prosjektutvikler ansatt i Syljuåsen

Syljuåsen har fått en ny ressurs på laget! Hans Otto Engeloug er ansatt som prosjektutvikler og starter for fullt i stillingen fra 1. august 2020.

Full drift med strengt corona-smittevernregime

Syljuåsen innførte tidlig tiltak for å bremse smitte blant ansatte, leverandører, underentreprenører og kontakter. Dette har gitt resultater og tillatt full drift på alle byggeplasser.

Klart for Kvartal 27 (Houggården) byggetrinn 2

Syljuåsen som sto for oppføringen av nybygget Kvartal 27 (Houggården) i 2014, blir totalentreprenør også for det andre byggetrinnet. Gården som ligger i Gjøvik sentrum, skal utvides med to etasjer over eksisterende parkeringshus.

Stor rehabiliteringsjobb i Raufoss Industripark

Syljuåsen har nettopp påbegynt omfattende ombyggings- og rehabiliteringsarbeider på bygning 1 i industriparken (gamle hovedkontor) for Nammo / Raufoss Næringspark. Byggene er fra 1957 og 1973.

Raufoss storhall

Oppstart for bygging av nye Raufoss Storhall

Forberedelsene er ferdige og Syljuåsen er i gang med byggingen av ny storhall! Hallen som er på ca. 10.000 m2, er beregnet som fotballhall. Første avspark kan forventes før jul 2020 eller på nyåret i 2021.

Nå starter byggingen av «Studinen»

Siste forberedelser gjøres nå før spaden settes i jorda på byggeplass «Studinen» i Gjøvik sentrum. Her skal Syljuåsen bygge 80 nye hybler / leiligheter som går over fire etasjer.